Creatieve Herinnering

Posted by on aug 27, 2013 in carrousel, News | 0 comments

Creatieve Herinnering

Stenen je hebt ze vast thuis nog wel liggen kleine of grote, dikke of platte, ronde of hoekige exemplaren. Gevonden op vakantie, in de tuin of op een speciale gelegenheid. Een leuke manier om deze stenen een plekje te geven in het interieur is door ze te voorzien van een kleurtje of mooie tekening.

Geef jou en je vriendinnen op voor een heerlijke middag schilderen ook kinderen zijn van harte welkom.

Kosten per persoon €10,- en vergeet je steen niet mee te nemen.

 

Aanmelden Workshop

 

Van ruilen komt geen huilen

Posted by on jun 24, 2013 in carrousel, News | 0 comments

Van ruilen komt geen huilen

Wie dacht dat ruilhandel was uitgestorven, heeft het mis. Het delen van spullen is weer helemaal hip. Brochures, websites, meubels, auto’s en gehele tuinen worden geruild.

In tijd van crisis moet je creatief zijn en dat is nu net waar We Communicate goed in is. Wij hebben deze nieuwe ruilhandel uitdaging dan ook met beide handen aangepakt en bieden inruil een pakkend communicatieadvies aan. Wat heeft u ons te bieden?

Uw website voorzien van een restyle voor een aantal uren tuinieren of een brochure laten ontwerpen voor een design meubelstuk. Maar ook workshops zijn tegen een goed alternatief te ruilen. Laat het ons weten en wellicht kunnen we elkaar binnenkort de hand schudden zonder ook maar een cent uit te geven.

 

 

 

Expo Antonius Ziekenhuis Sneek

Posted by on dec 10, 2012 in News, Product Design | 0 comments

Expo Antonius Ziekenhuis Sneek

09:00 kwam ik bepakt en bezakt met mijn Doedels aan in het Antonius ziekenhuis.

Na een welkomskoffie ben ik vol kerstenergie begonnen met de aankleding van de draaideuren. Met blauwe vingertjes van de kou heb ik de sterren en dennenappels kunnen bevestigen tussen de berkenbomen stammen want brrr wat was het koud.

Tussen de middag werd ik getrakteerd op een warme lunch zo konden mijn handen en voeten even lekker opwarmen. Na deze verwennerij volgde de vitrine. In de vitrine zijn lindetakken geplaatst als basis hieraan komen de Doedels goed tot hun recht.

Voor vertrek nog snel een paar kiekjes gemaakt voor op de site en vanaf nu moeten de Doedels het echt alleen doen :)

Wil je mijn creaties bewonderen dit kan nog tot half januari in het Antonius Ziekenhuis te Sneek. Bestellen kan via de webwinkel.

Eerste workshop zit er op!

Posted by on nov 22, 2012 in News | 0 comments

Eerste workshop zit er op!

Woensdag 21 november was het zover mijn eerste workshop ‘Jeans ster’.

De eerste dames beginnen rond tien uur binnen te stromen. Onder het genot van een bakje koffie en iets lekkers vertel ik de groep hoe Doedels by We Communicate is ontstaan en laat ik enkele exemplaren zien waaronder de kerstbal van wol en de baby mobiel.

Voor dat iedereen aan de slag kan wordt er een werkpakket uitgereikt bestaande uit twee lappen spijkerstof, draad, vulling en een ster op papier. Dit zijn de benodigd heden voor het maken van de ‘Jeans ster’.

Met naald en draad ging zowel jong als oud in de weer wat resulteerde in prachtige jeanssterren die dit jaar zullen schitteren in menig kerstboom.

Stuur een kaartje

Posted by on nov 15, 2012 in carrousel, Graphic Design | 0 comments

Stuur een kaartje

Nu ook bij We Communicate geboorte- en trouwkaartjes zowel bestaande ontwerpen als geheel naar eigen idee. Dus ben je opzoek naar een originele kaart neem dan snel contact met ons op.

Restyle site

Posted by on nov 14, 2012 in News | 0 comments

Mijn website was weer eens toe aan een nieuw jasje dus bij deze!

Nog 6 weken

Posted by on nov 14, 2012 in carrousel, News | 0 comments

Nog 6 weken

Nog zes weken en ja echt waar dan is het weer zover, de tijd waarin ik en vele met mij even weg dromen in een wereld van lichtjes en schitterende kerstversiering. Als kind vond ik het al een heel feest om gezamenlijk met de familie de kerstboom op te tuigen, een volle boom was voor mij een lust voor het oog. Nu ik volwassen ben is deze obsessie niet verdwenen, sterker nog mijn kerstkriebels zijn nu groter dan ooit en zijn uitgegroeid tot een ware kerstartikelenlijn. Dus doe je boom dit jaar een plezier en hang zijn takken vol met kerstcreaties van Doedels. Bezoek vanaf 21 november de webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/doedels/ tot snel!

Webshop & Workshop

Posted by on nov 14, 2012 in News | 0 comments

Spannend,  woensdag is het zover mijn eerste workshop en tevens openingsdag van mijn webshop Doedels. Nog een kleine boodschappenlijst afwerken en dan ben ik er helemaal klaar voor.

Ronddelevenslijn.nl live

Posted by on nov 1, 2012 in Webdesign | 0 comments

De restyle van Rond de Levenslijn is nu live te bewonderen. Zie voor het eindresultaat www.ronddelevenslijn.nl