Posted by on dec 10, 2012 in News, Product Design | 0 comments

09:00 kwam ik bepakt en bezakt met mijn Doedels aan in het Antonius ziekenhuis.

Na een welkomskoffie ben ik vol kerstenergie begonnen met de aankleding van de draaideuren. Met blauwe vingertjes van de kou heb ik de sterren en dennenappels kunnen bevestigen tussen de berkenbomen stammen want brrr wat was het koud.

Tussen de middag werd ik getrakteerd op een warme lunch zo konden mijn handen en voeten even lekker opwarmen. Na deze verwennerij volgde de vitrine. In de vitrine zijn lindetakken geplaatst als basis hieraan komen de Doedels goed tot hun recht.

Voor vertrek nog snel een paar kiekjes gemaakt voor op de site en vanaf nu moeten de Doedels het echt alleen doen :)

Wil je mijn creaties bewonderen dit kan nog tot half januari in het Antonius Ziekenhuis te Sneek. Bestellen kan via de webwinkel.